‘Verandering begint bij jezelf’

Ondernemerstalenten ontplooien

Aangenaam, Geert Sol. Vanuit Spoar begeleid ik met veel plezier ondernemers bij veranderprocessen en het ontplooien van hun ondernemerstalenten.

Meebouwen aan verandering

Ik ben trots dat ik mee mag bouwen aan echte verandering binnen bedrijven. En verandering begint in mijn ogen altijd bij jezelf. Bij jou als ondernemer, leidinggevende of professional. Want welke kant wil jij op? Welke waarden zijn voor jou belangrijk? En als geld en tijd geen issue zijn, hoe ziet jouw ideale wereld er dan uit? Ik begeleid mensen bij het ontdekken van hun passie en stippel samen met ze de route uit om die doelen te behalen.

Naast de ondernemer staan

Om je hart te volgen, moet je soms keuzes maken waardoor je buiten de gebaande paden treedt. Voor mij is een traject dan ook pas geslaagd als ondernemers de volgende stap kunnen en durven zetten in hun veranderproces. Dat ze hun dromen kunnen najagen. Dat ze keuzes voor de toekomst maken die dicht bij hunzelf liggen. Door goed te luisteren en naast de ondernemer te gaan staan, bied ik inzichten waarop jij kan sturen. Werken met mensen en ze zien groeien… Dat is het mooiste wat er is.

‘Om je hart te volgen, moet je keuzes maken’
Geert Sol
Geert Sol
06 839 91 935