‘Die spiegel kan soms best even pijn doen’

Van belemmering naar balans

Gijs Visser, aangenaam. Bij Spoar begeleid ik mensen op het gebied van verlies, stress en overspoeling. Samen met jou ga ik op zoek naar de oorzaken van spanningen en doorbreken we patronen, zodat je verder kunt.

Waardoor raak je overspoeld?

Bijna iedereen heeft weleens stress of te maken met tegenslag of verlies. Maar soms kan het je zo beheersen dat je overspoeld raakt. Dat het je belemmert in je ontwikkeling als leidinggevende of professional. Ik help ondernemers graag om die belemmerende factoren te erkennen, zodat je weet hoe je ermee om kunt gaan en in balans bent.

Op zoek naar jouw kwetsbaarheden

Tijdens mijn begeleiding ga ik op zoek naar waar jouw kwetsbaarheden en stressfactoren vandaan komen en hoe je daar vervolgens mee om kunt gaan. Waarom reageer je zoals je reageert? En hoe staat dat in verbinding met hoe je gevormd bent in je leven? Ja, die spiegel kan soms best even pijn doen. Maar hoe beter je jezelf kent, hoe beter je in staat bent om je verder te ontwikkelen. Om te groeien als mens en als professional. En dat is wat mij zo drijft, inzichten bieden zodat mensen meer uit zichzelf kunnen halen.

‘Hoe beter je jezelf kent, hoe beter je je kunt ontwikkelen’
Gijs Visser
Gijs Visser
06 821 29 740