‘Ik inspireer je om anders te kijken’

Mens(en) in het bedrijf

Ik ben Jacoline Hamming. Vanuit mijn rol als ondernemersadviseur heb ik mij bij Spoar ontwikkeld tot specialist in het begeleiden van mens(en) in het bedrijf.

Passie voor ondernemen

Samen ergens voor gaan, tegelijkertijd ook genieten van de vrijheid en het landelijke gebied. Hard werken met elkaar. En niet zomaar opgeven. Als boerendochter is dat er met de paplepel ingegoten. Die saamhorigheid en het onderdeel zijn van een groter geheel heeft me veel geleerd en gebracht. Daar is mijn passie uit ontstaan. Mijn passie voor ondernemen en mijn hart voor het familiebedrijf.

Mijn specialisme gaat verder dan luisteren en inleven. Ik ben in staat mensen in beweging te brengen. Dat ik me hierin verder wilde verdiepen werd bevestigd tijdens de opleiding ‘systemisch adviseren van familiebedrijven’. Hier leerde ik de complexe dynamiek en systemen van het familiebedrijf te doorgronden, met een focus op het familiesysteem.

Weten dat het anders moet

Daar waar onbalans is, ontstaan patronen. Vanuit deze patronen ontstaan symptomen waarmee we in het dagelijkse leven worden geconfronteerd. Denk aan onrust, boosheid en onzekerheid. Dit kan voor jou voelen als strijden of gedoe. Daarom begeleid ik ondernemers die verder willen of weten dat het anders moet. Ik help in situaties waar communiceren niet goed gaat, waar opvolgers andere ideeën hebben, waar ondernemers zoekende zijn, waar keuzes gemaakt moeten worden en waar nieuw perspectief nodig is.

Anders kijken

Ik inspireer je om anders te kijken, voorbij angsten en patronen. Door vragen te stellen en door onafhankelijk te luisteren. Zo kom jij verder. Als mens, als ondernemer en als familie. Dat is waarvoor ik ga.

‘Ik ben in staat mensen in beweging te brengen’
Jacoline Hamming
Jacoline Hamming
06 143 20 371