Spoar was samen met Countus al lid van PEC Zwolle Businessclub. Vanaf nu gaan beide merken van de Countus Groep ook samenwerken met stichting Regio Zwolle United.

Geschreven door Geert Sol op 08 januari 2024

Spoar en Countus gaan samenwerking aan met stichting Regio Zwolle United

Regio Zwolle United is in het leven geroepen om sport te gebruiken als onafhankelijke katalysator voor de ontwikkeling van Regio Zwolle. Het staat symbool voor de regionale ambities en is als geen ander in staat om mensen uit de regio samen te brengen en te motiveren op maatschappelijk, economisch en vitaal gebied. Zij biedt fans, sponsoren en partners een groot netwerkplatform om hieraan mee te werken. Samen met betrokken partners een bijdrage leveren aan het kloppende hart van Regio Zwolle, dat is de reden waarom Spoar samen met Countus zich bij dit platform hebben aangesloten. De samenwerking focust zich op het Agrifood Netwerk.

Het mooie nieuws is vastgelegd met een fotomoment bij Clubhuis Regio Zwolle. Op de foto zitten van links naar rechts de experts Gijs Visser, Geert Sol en Jan Lucas Spijkman van Spoar, samen met Jesca Wemmenhove Tiemens en Ron Koopmeiners van Countus.

De collega’s van Countus en Spoar werden vergezeld door Floor Schoonbeek (accountmanager PEC Zwolle) en Eilt Staal (directeur Regio Zwolle United).

Spoar en Countus gaan samenwerking aan met stichting Regio Zwolle United