spoaringspartner-marjel-kempen

Marjel Kempen

Als oudste dochter van ouders met een eigen bedrijf heb ik meegemaakt hoe lastig het is om zakelijk en privé te combineren of juist om het gescheiden te houden. Omdat je familie bent, worden heleboel wrijvingen niet uitgesproken, want je kent elkaar toch?
Juist dat gebrek aan goede communicatie leidt vaak tot conflicten. Sinds 2001 ben ik als MfN-registermediator bezig mensen te helpen hun conflict samen op te lossen. Het mooie van mediation vind ik dat mensen weer met elkaar in gesprek komen. Door met elkaar te praten ontstaat er begrip voor elkaars situatie en belangen. Zaken die eerder niet konden of werden besproken, worden open en eerlijk op tafel gelegd. Zo komen mensen sneller tot een goede – door beiden gedragen – oplossing. En kunnen ze beiden de toekomst weer positief inzien!
Sinds 2019 ben ik ook als coach inzetbaar om een ondernemer te helpen een goed spoor te kiezen. Mijn jarenlange ervaring als mediator, waarbij ik geleerd heb te luisteren naar de achterkant van het verhaal, kan ik hiervoor goed inzetten.

Start typing and press Enter to search