robert-kamphuis2

Robert Kamphuis

Jou als ondernemer én jouw onderneming helpen ontwikkelen; dat is mijn drive. Je bedrijf kan nooit verder groeien dan jezelf bent gegroeid als mens. Groei als mens en ondernemer is dus essentieel. Door mijn jarenlange ervaring in de agrarische sector weet ik wat er allemaal kan spelen op een boerenbedrijf. Samenwerken op een familiebedrijf kan gecompliceerd zijn. Je bent bijvoorbeeld werkgever én vader. Of zoon én opvolger met nieuwe ideeën. Die dubbele verbinding boeit mij. Ik hoor vaak dat er in de agrarische sector onvoldoende gepraat en overlegd wordt met elkaar. Door dit wel te doen, kan zoveel pijn en leed worden voorkomen.

Iedereen heeft de wens om zichzelf en zijn bedrijf te ontwikkelen en te verbeteren. Maar ook iedereen kent ook die momenten en tijden dat je het even niet meer weet, niet meer kunt of niet meer wilt. Dat wordt wel eens gezien als een teken van zwakte, maar dat is het niet. Het is juist heel menselijk. Dan is het verstandig om de stap te zetten naar iemand die je verder helpt. Als gediplomeerd coach help ik jou bijvoorbeeld om zelfinzicht te krijgen in jouw gedrag en waar dat vandaan komt. Maar ook inzicht in wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. De oplossing creëer je uiteindelijk zelf. Dat geldt ook als je je wilt ontwikkelen, een stap wilt maken, maar de vinger er niet op krijgt. Waar krijg je energie van, wat wil je écht? En hoe kom je daar?

Mijn manier van werken scherpt je op, geeft je inzicht in jezelf en de effecten van je gedrag op je omgeving en bedrijf. Ik werk doelgericht- en oplossingsgericht en stel jou in het middelpunt. Adviseren doe ik niet, want de beste oplossingen en antwoorden komen uit jezelf. De kunst is om die eruit te krijgen. Aan de basis daarvan ligt inlevingsvermogen, vertrouwen en rust. Vanuit die houding vraag ik door, spiegel ik, daag ik je uit, prikkel ik je en brengen we samen focus aan zodat je als agrarische ondernemer weer op het juiste spoor komt. Dat geeft rust en perspectief!

Start typing and press Enter to search