Spoar.nl
  • Home
  • Begeleiding
  • Trainingen
    • Hoe ontwikkel ik mijn onderneming
    • Ondernemen vanuit jezelf
    • Het reguleren van stress
  • Experts
    • Jan Lucas Spijkman
    • Geert Sol
    • Gijs Visser
  • Blogs
  • Klantverhalen
    • 'Het verrijkt je zelfbeeld'
    • ‘Hoe iets soms ook zit, het kwam op tafel’
    • ‘Het is goed om tijd in jezelf te steken’
    • ‘Ik had het niet op een andere manier willen aanpakken’
    • ‘Ik doe nu waar ik gelukkig van word’
  • Contact
  • Home  
  • Kenniscentrum

Zelf aan de slag? Ontdek ons kenniscentrum met waardevolle tips

Bekijk onze gespreksthema’s en blogs

Blogs, gespreksthema’s en stevige nadenkers. In ons kenniscentrum bieden we je inspiratie en delen we tips waarmee je zelf aan de slag kunt om meer uit jezelf of je team te halen. Verken, verander en verbeter. Samen met Spoar.

Gespreksthema's
Blogs
Bekijk alle blogs

Een familiebedrijf overnemen, hoe werkt dat?

In deze podcast aflevering gaat Jan Lucas Spijkman in gesprek met Rob Postma van Countus. 

Ondernemen in een veranderende omgeving

In de paardenhouderij is in 2021 het nodige veranderd. Voor de aan en verkoop van paarden is stee...

Inzet van arbeid op de weegschaal?

Inzet van arbeid op de weegschaal?

Hoe ga je om met tegenslag?

Ineens moet je je aanpassen

Om je ondernemershart te volgen, moet je keuzes maken

Om je ondernemershart te volgen, moet je keuzes maken

Stressvolle situaties? Zo pak je ze aan

Omgaan met stress

Wat was je drive?

Druk op de ketel

Corona als oplossing: wie durft de bal een schop te geven?

Corona als oplossing: wie durft de bal een schop te geven?

Spoar
  • Begeleiding
  • Trainingen
  • Experts
  • Blogs
  • Contact

Blijf op de hoogte!

Laat je gegevens achter
© 2022 Spoar is onderdeel van de Countus Groep
  • Algemene voorwaarden
  • Privacy
  • Sitemap
Wij gebruiken cookies

Wij vragen jouw akkoord voor het gebruik van cookies op onze website. Er worden anonieme cookies gebruikt om het website gebruik te analyseren. Daarnaast plaatsen we tracking cookies. Meer informatie over de gebruikte cookies.

Akkoord Sluiten